ProSales markkinoinnin suunnittelussa,...
ProSales myyntiprosessin hallinnassa
ProSales projektityön ohjaukseen
Prosales yhdistystoiminnan hallintaan
ProSales koulutus- ja kurssitoiminnassa
ProSales myynninohjauksessa
ProSales koulutustoiminnan hallinnassa
Osoitteet vanhenevat
ProSales projektiluonteisessa myynnissä
ProSales resurssienhallinnassa
Meillä on rekkarit kunnossa
Suoramarkkinointi
ProSales viestinnän hallinnassa
o ProSales-CRM

ProSales - CRM

ProSales on pk-yrityksiä varten suunniteltu ohjelmisto asiakkuuden hoitoon. Ohjelma tuo pientenkin yritysten ulottuville samat mahdollisuudet kuin suuryritysten käyttämät CRM-järjestelmät. ProSales-ohjelma on sovellettavissa moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Markkinointi

ProSales sisältää tarvittavat toiminnallisuudet tehokkaaseen asiakasviestintään sähköpostia tai perinteistä kirjepostia käyttäen. Kampanjoihin voidaan liittää ilmoittautumis- tilaus yms. lomakkeita, jolloin asiakas voi esimerkiksi ilmoittaa kiinnostuksensa tai vaikkapa osallistumisensa tuotejulkistustilaisuuteen.

Myynti

Myynnillä on käytettävissä integroitu ryhmäkalenteri, joka synkronoituu langattomasti lähes kaikkiin Nokian puhelimiin, jossa on käytettävissa data-yhteys. Myyjä saa myös täysin automaattisesti omaan puhelimeensa ajantasaisen otoksen kaikista kontakteista, joiden kanssa tulee olemaan esimerkiksi tapaaminen tulevaisuudessa.

Kattava tuoterekisteri hintoineen ja tuotekuvauksineen on pohjana tarjouksille, jotka voidaan muodostaa automaattisesti suoraan tuttua Wordia käyttäen. Tarjouskannan seuranta sujuu helposti erilaisilla valmiilla raporteilla. Myyjä voi muodostaa tarjouksesta käden käänteessa todellisen tilauksen, josta voidaan halutessa muodostaa lähete ja jopa valmis lasku. Laskuaineisto voidaan siirtää esimerkiksi kirjanpitoyrityksen järjestelmään sähköisenä aineistona vaikkapa sähköpostin välityksellä muutaman kerran viikossa.

Sopimukset

Sopimushallinnan avulla hoituvat  myynti-, tuki-, lehti- ja jopa laajat jäsensopimukset. Sopimustoiminnallisuus kattaa erilaiset toistuvaislaskutusmallit sekä tarvittaessa mutkikkaat seurantaa vaativat alennusmenettelyt. ProSales-sopimus on huomattavasti enemmän mitä CRM-ohjelmissa on totuttu näkemään.

Hakutoiminnot

ProSales sisältää erittäin tehokkaan hakutoiminnallisuuden, jolloin kaikki asiakashallintaan kertynyt tieto voidaan käyttää hyväksi esimerkiksi markkinoinnin kohdentamisessa.

Taloushallinnon integraatio

ProSales-ohjelma tarjoaa tiedonsiirtomahdollisuuden moniin pk-yritysten käyttämiin taloushallinnon ohjelmiin, jolloin CRM-järjestelmässä voidaan suorittaa kaikki laskun muodostukseen saakka.

Toimisto-ohjelma integraatio

  • Outlook Express, Outlook, Exchange
  • Word

Etäkäyttö

ProSales on suunniteltu toimimaan myös erittäin hitaiden yhteyksien kautta, jolloin käyttö myös GSM data-yhteyden kautta on sujuvaa. Lisäksi käytettävissä on edellämainittu kalenteri, tehtävä ja osoitekirjasynkronointi.

Tietokanta- ja laiteympäristö

ProSales toimii Client/Server -periaatteella käyttäen huippuluotettavaa ja nopeaa Microsoft SQL Server 2005 tietokantaa tietovarastona. Toimitukseen sisältyy  SQL Server MSDE 2005 asennuksineen. Tietokannan laiteympäristöksi kelpaa mikä tahansa Windows -pohjainen kone, joka voi olla päällä jatkuvasti.
 

(c) Business DataBases Oy